Guns ‘n Roses online slot

Guns ‘n Roses är ett av mina favoritband och därför blev jag mycket glad när jag för ett tag sedan läste nyheten om att Net Entertainment håller på att bygga ihop en spelautomat med GNR som tema. Det kan ju inte bli annat än succé!

Jag har varit ett fan av Guns ‘n Roses sedan man släppte LP:n Appetite for Destruction. Den plattan är fortfarande en av mina största favoriter. Med nästa släpp, som egentligen var två släpp samtidigt (Use Your Illusion I och II) blev GNR mina husgudar. Efter 1993-1994 har väl bandet inte imponerat, men det spelar ingen roll för mig. De första plattorna går fortfarande varma hemma hos mig.

Hur som helst verkar det som att Guns ‘n Roses slot, om den nu kommer att heta det, kommer att lanseras någon gång under 2015. Det verkar vara ett väldigt hemlighetsmakeri och det verkar inte vara någon som har någon smaskig inofficiell info att dela med sig av. Jag har spenderat ett par timmar med att söka på nätet men jag har faktiskt inte hittat mer än det ska komma en GNR-slot och att det är NetEnt som kommer att skapa den.

Det är lite extra roligt att det är NetEnt som är spelutvecklaren, detta eftersom man brukar ordna med storsuccéer för alla sina ”branded” slots. Jag kan inte se att GNR slot skulle bli annorlunda. Den bygger ju på ett tema som miljontals rockers över hela världen älskar. Det är bara hålla tummarna för att spelet blir helt licensierat så att vi får njuta av alla hits medan vi spelar.